Hai la joacă!

Zilele însorite de vară, mireasma ierbii proaspăt tăiată, gâzele jucăușe, umbra deasă a copacilor, toate acestea ne aduc aminte de zilele minunate ale copilăriei. Vrem să recreăm acest tablou minunat păstrat în inimile noastre și îi invităm pe toți copiii, părinții și bunicii să participe la activitățile organizate de Liceul Teoretic “Petru Maior”.

În săptămâna 29 iulie-2 august se vor desfășura diferite ateliere la care pot participa toți copii, indiferent de vârstă. Muzică și dans, tehnici de supraviețuire, atelier de handmade, misterele științei, seară de film în aer liber, jocurile copilăriei sunt principalele activități propuse pentru această săptămână.

Pentru înscrieri, vizitați pagina de Facebook CDI Liceul Teoretic “Petru Maior” sau completați formularul https://forms.gle/ToiyaXxG2PZDBo896.

Vă așteptăm!


Înscrierea în învățământul primar 2019-2020

Înscrierea în învățământul primar se face în baza unei metodologii aprobate de Ministerul Educației.

Astfel copiii, care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2019, inclusiv, trebuie să fie înscriși în clasa pregătitoare, în conformitate cu prevederile Legii educației naționale nr. 1/2011.

Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2019, inclusiv, pot fi înscriși dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare.

Informații utile:

Acte necesare înscrierii


Calendar înscriere_învățământ_primar 2019-2020


Centre și comisii evaluare psihosomatică

Circumscripție LICTPM

Grafic clasa preg. cu întâlnirile

Grafic evaluare psihosomatică

Informații părinți

Metodologie_ înscriere învățământ primar 2019

Numere de telefon utile

Ordin 3191- structura anului școlar 2019-2020

Program înscrieri

Program Ziua Porților Deschise

Partener media